Make-up

Kies je voor een naturelle look of ben je iets meer te vinden voor wat Hollywood glam? Dan zal mijn moderne en verfijnde stijl van make-uppen jou zeker kunnen bekoren. Mijn doel is namelijk om de mooiste en meest stijlvolle versie van jou naar voor te laten komen.

Kom je graag eens langs?

BOOK AN APPOINTMENT
Make-over Sarah De Rycke

Bridal make-up

Do I hear wedding bells? Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Niets is leuker om te mogen bijdragen aan dit bijzonder moment, de bruid te laten schitteren. Ik kijk er alvast naar uit om je op je mooist te laten voelen op deze prachtige dag! Bekijk hieronder alvast mijn formules en aarzel niet om vragen te stellen.

INFO & PRIJZEN

Make-up by Sarah

€60 / ± 60 min

‘A little party never killed nobody’ en dan wil je er natuurlijk op je best uitzien. Heb je plannen voor een diner, birthday party, avondje uit of gewoon zomaar. Laat je verwennen en wordt omgetoverd tot de beste versie van jezelf met de make-up producten van Pupa Milano.

make-over

Make-up by Sarahmet advies

€85 / ± 90 min

Heb je zin in een nieuwe look? Of heb je altijd al willen weten welke make-up het beste bij jou past? Dan ben je klaar voor een make-up sessie met advies op maat van een professional. Stap voor stap kan je zien hoe de de producten van Pupa Milano worden aangebracht terwijl je alle tips & tricks krijgt. Dankzij je gepersonaliseerde face chart kan je nadien thuis zelf aan de slag.