About

About me picture
Van je hobby je beroep kunnen maken: wie droomt daar nu niet van? Het was voor Sarah een droom die in vervulling ging wanneer in 2008 verschillende jobs in de cosmetica elkaar in sneltempo opvolgden.

Ging na opleidingen zoals schoonheidszorgen, make-up, grime en hairstyling aan de slag in kapperszaak ‘De Cliént’ als visagiste. Nadien kon ze haar ervaring aanscherpen in parfumerieën zoals Ici Paris XL en Parfuma waar ze Bobbi Brown Cosmetics opstartte. Deze ervaringen zorgden er mee voor dat ze haar eigen zaak kon oprichten.

Sinds 2012 werkt ze als freelance make-up artist en hairstylist voor zowel de particulier als voor de mode- en bedrijfswereld. Enkele van haar opdrachtgevers zijn onder meer L’Oréal, Dag Allemaal, Uitgeverij Lannoo, The Online Nut Company,…

Sarah is een vaste waarde in de Schoonheidsschool als make-updocente en mede-oprichter van een nieuw creatief project ‘VOLBLOED‘. Je kan ook bij haar terecht voor de exclusieve make-up producten van Pupa Milano, make-up advies, workshops,… in haar eigen make-up studio in Heist-op-den-Berg.

Gaat zelf nooit de deur uit zonder make-up. Doet het liefst bruidsmake-up, make-up advies en make-overs, omdat ze daarbij de mooiste eigenschappen van haar klanten naar voor kan brengen. Ze heeft een zwak voor fashion en… wenkbrauwen. Haar motto: ‘Eyebrows are the frame of the face.’